Welkom op KlankKleur

Op 6 en 7 januari 2017 kan je in sportcomplex Scherpenstein genieten van het totaalspektakel KlankKleur. Het Koninklijk Harmonieorkest Schelle werkt dit jaar, naast een hoogstaand artistiek en toegankelijk programma, opnieuw een spetterend lichtspektakel uit.

Wil je dit unieke evenement niet missen? Bestel dan hier vanaf 8 november je kaarten.

Elena Peeters

Presentatie

Spectaculair decor & lichtshow op maat

Al 28 jaar wordt de plaatstelijke sporthal door het harmonieorkest van Schelle omgevormd tot een heuse concerthal.

Het speciaal ontworpen gigantische podium maakt deel uit van een indrukwekkend decor.

De creatieve brains weten eenvoudig, alledaags materiaal om te vormen tot prachtige taferelen. Zo werden de toeschouwers reeds gehypnotiseerd met zelfgemaakte mobielen, werd de sfeer van een kerstboomverbranding nagebootst en een gigantische verfpot werd omgegooid om een spetterende editie in te leiden.

Samen!

Het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle bevestigt al vele jaren dat het meedraait in de hoogste afdeling van de Vlaamse Hafabra-wereld.

KlankKleur draait om zo veel meer dan de muziek.

Een team van 100 vrijwilligers steekt de handen stevig uit de mouwen om o.a. het decor en licht op te bouwen, stoelen te zetten, een bar te installeren en een vip-ruimte in te richten.

Samen maken we dit evenement jaarlijks tot een daverend succes.

KlankKleur zet Schelle op de kaart

Ons harmonieorkest heeft al een mooi parcour bewandeld waarbij we werden beloond met onderschedingen en prijzen. Dat maakt dat onze vereniging geen onbekende is, ver buiten onze eigen regio. Dit weerspiegelt zich dan ook in het gevariëerde publiek van KlankKleur.

Koen Maes

Dirigent Instaporkest Schelle

Bestel nu!

Kaarten kan je hier bestellen. Een toegangsticket kost 20 euro voor volwassenen en 14 euro voor -18 jarigen.

Zin in het VIP-arrangement? Voor 60 euro kan je al om 18.30 uur op het VIP-platform terrecht voor de culinaire receptie. Er is een aparte vestiaire voorzien, je wordt persoonlijke begeleid naar jouw gereserveerde plaats en ook tijdens de pauze kan je degusteren op het platform.