members

geJHOSt!

Jong HarmonieOrkest Schelle

Het Jong HarmonieOrkest Schelle speelt op zaterdag 27 november 2021 haar eerste eigen concert sinds de oprichting in 2019.

Het concert zelf start om 20u, de deuren openen om 19u. Er is een pauze voorzien waarin je een drankje kan nuttigen. Ook na het concert is onze bar open!

Dit concert is geen Covid Safe Evenement, maar we vragen wel om een mondmasker te dragen bij binnenkomst en wanneer je rondwandelt in de zaal. Wanneer je op je stoel zit, mag het mondmasker afgezet worden.

Tickets kunnen op deze site gekocht worden, maar je kan ook terecht bij onze muzikanten zelf om via hen tickets te kopen! Dan zal je enkel cash kunnen betalen. Een ticket kost € 8.

Na het plaatsen van je bestelling krijg je een e-mail met alle nodige informatie in verband met de betaling. Om jouw tickets te betalen zijn er 2 mogelijkheden, wij vragen om zoveel mogelijk op voorhand over te schrijven:

• Je betaalt voor het concert met overschrijving
  • Je betaalt cash bij de inkom

Als je nog met vragen zit, kan je steeds conctact met ons opnemen via hallo@harmonieschelle.be

Onze muzikanten kijken er enorm naar uit je te zien en vooral te laten zien wat zij in hun mars hebben!

€ 8 per persoon
Betaalwijze