members

geJHOSt!

Jong HarmonieOrkest Schelle

Het Jong HarmonieOrkest Schelle speelt op zondag 22 november 2020 haar eerste eigen concert sinds de oprichting in 2019.

Om zoveel mogelijk mensen veilig te ontvangen, spelen we ons programma van 50 minuten twee keer, telkens voor een publiek van 100 man. Eén keer om 15u en één keer om 17u. Tussen beide optredens wordt alles gereinigd. De deuren gaan open een half uur voor aanvang van het optreden.

Tijdens het concert is er geen mogelijkheid om drank te kopen. We voorzien wel de optie om bij het bestellen van uw tickets meteen drank en chips te bestellen. Dit pakket wordt dan klaargezet en kan u afhalen voor u de zaal binnen gaat.

Door de nieuwe maatregelen kunnen wij de stoelen slechts in bubbels van maximum 4 personen zetten. Maar dit betekent niet dat u maar 4 tickets kan bestellen. U kan zoveel tickets bestellen als u wil en wij zullen er dan voor zorgen dat de bubbels bij elkaar staan. Daarnaast is het voor iedereen (ook kinderen jonger dan 12 jaar) verplicht om gedurende het hele concert een mondmasker te dragen.

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail met alle nodige informatie in verband met de betaling. Om uw tickets en drank te betalen zijn er 2 mogelijkheden, indien mogelijk vragen wij zoveel mogelijk op voorhand over te schrijven:

• U betaalt voor het concert met overschrijving
  • U betaalt uw bestelling cash bij de inkom

Als u nog met vragen zit, kan u steeds contact met ons opnemen via hallo@harmonieschelle.be

€ 7 per persoon
uur