members

KlankKleur

26 & 27 December 2020, Sporthal Scherpenstein Schelle

Een sporthal omgetoverd tot een indrukwekkende concertzaal. Totaalspektakel waarin muziek en woord hand in hand gaan. Een sfeervol decor en adembenemende belichting. Voor de 33ste keer op rij brengt het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle talrijke bezoekers uit heel België en omstreken naar ons dorp aan de stroom.

KlankKleur

Harmonie Schelle

Laat je onderdompelen in een fantastische totaalbeleving en trakteer jezelf op een avond muzikaal vuurwerk van de bovenste plank.
De werkgroep KlankKleur, Koninklijk HarmonieOrkest Schelle stellen alles in het werk om u ook dit jaar weer te overweldigen met een magistrale KlankKleur op zaterdag 26 of zondag 27 december. Wij zitten op kruissnelheid. Benieuwd naar het resultaat?

Beeld

We bouwen sporthal Scherpenstein volledig om tot een prachtige evenementenhal. Een minutieus uitgekiende lichtshow zet de fantastische muziek en het strakke decor kracht bij.

Woord

Elena Peeters doet veel meer dan enkel de werken presenteren. Ze neemt ons elke keer op sleeptouw met prachtige verhalen en is de ideale muzikale reisgids voor KlankKleur!

Muziek

Koninklijk HarmonieOrkest Schelle staat natuurlijk centraal! We kiezen elke keer voor een gevarieerd, toegankelijk en toch heel uitdagend programma. Ook nu zullen we u ongetwijfeld verrassen!

Kaarten

De 33ste editie van KlankKleur gaat door op zaterdag 26 en zondag 27 december 2019. U bent van harte welkom vanaf 19u00, het concert start om 20u00. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 7 november.

Toegang