menu
members

KlankKleur

05 en 6 januari 2024

Een 90-koppig orkest uit de hoogste afdeling van ons land onder de muzikale leiding van Steven Verhaert. De warme stem van Elena Peeters in een adembenemend decor. Voor de 34e keer tovert Harmonie Schelle Sporthal Scherpenstein om tot een indrukwekkende concertzaal.

Laat je onderdompelen in een fantastische totaalbeleving en trakteer jezelf op een avond vol muzikaal vuurwerk. Laat je verrassen op 5 en 6 januari 2024 door een magistrale KlankKleur. Een minutieus uitgekiende belichting zet muziek en woord kracht bij. Het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle staat centraal en serveert een gevarieerd, toegankelijk en uitdagend programma.

Benieuwd wat we dit jaar in petto hebben? Mis dan de 34e editie van KlankKleur zeker niet!

meer informatie op KlankKleur.com

geJHOS't!

18.11.2023

Ontdek de muzikale magie van het Jong HarmonieOrkest Schelle op zaterdag 18 november 2023 tijdens hun jaarconcert, geleid door dirigent Roel Laethem. Het orkest presenteert een boeiende mix van klassieke harmoniemuziek, meeslepende filmmuziek en popnummers.

Het Jong HarmonieOrkest Schelle is een enthousiaste en ambitieuze groep. Naast hun jaarlijkse concert 'geJHOS't' in november, nemen ze deel aan wedstrijden en concerten, zowel nationaal als internationaal. In 2022 maakten ze een concertreis naar Schladming en waren ze te gast op het Mid Europe Blasmusikfestival in 2023.

Mis deze kans niet om hun passie voor muziek te ervaren.

BESTEL HIER JE TICKETS

Jules De Strooper

Harmonie Schelle

Het Instap HarmonieOrkest Schelle zoekt een dirigent

10.08.2023

Wij zijn het Instap HarmonieOrkest Schelle. Onze groep bestaat uit jonge (8 tot 14 jaar) muzikanten die hun eerste stappen in de wereld van het samenspelen zetten. Ook beginnende volwassen muzikanten vervoegen ons orkest. Bij ons kan er meegespeeld worden nadat de muzikant 1 jaar instrument- en 1 jaar notenleerles heeft gevolgd. Wij leren samenspelen op een laagdrempelig niveau. Het muzikale leerproces is minstens even belangrijk als het resultaat.

We repeteren elke dinsdagavond van 18u15 tot 19u15 en af en toe laten we zien wat we kunnen op concerten. Hiernaast doen we ook tal van activiteiten zoals muziekweek (kamp), jongerenweekend, pretpark ... . Wanneer een muzikant voldoende ervaring in het samenspelen heeft opgedaan in ons orkest, is er de mogelijkheid om door te stromen naar Jong HarmonieOrkest Schelle, waar muzikanten welkom zijn vanaf graad 3.2 in de muziekschool.

meer informatie

Volg ons
logo facebook logo facebook logo facebook
Nieuwsbrief
Luister Online
Steun Ons