members

Welkom Steven Verhaert

27.03.2020

Woelige tijden. Ons SingelConcert o.l.v. gastdirigent Dimitri Bracke kan helaas niet doorgaan. We danken Dimitri voor de standvastige manier waarop hij ons orkest door deze moeilijke periode heeft geloodst. Ondertussen stellen we trots Steven Verhaert voor als opvolger voor Dirk De Caluwe. Wie op KlankKleur was kon hem reeds aan het werk zien. We kijken enorm uit naar een mooie toekomst met hem!

Koffieconcert

15 maart 2020, GBS De Klim Schelle

Op 15 maart houdt onze vereniging zich weer klaar voor het jaarlijkse Koffieconcert. We trakteren op een lekkere pannenkoek en de muzikale klanken van het Instap en Jong HarmonieOrkest Schelle. Kom mee genieten van een gevarieerd repertoire onder leiding van Sander Vets (Instap) en Koen Maes (Jong).

Iedereen is welkom in de turnzaal van GBS De Klim vanaf 10u30. Het concert start om 11u00. Inkom 5 EUR per persoon van 12 jaar of ouder.

Wafel- en gebakverkoop

30.01.2020

Het Jong HarmonieOrkest Schelle is nog maar net geboren, maar haar ambitie is er niet minder om. Komende zomer al reizen onze muzikanten af naar het Oostenrijkse Schladming voor een concertreis.

Omdat onze muzikanten voornamelijk uit studenten bestaat, zijn we op zoek naar extra manieren om de prijs van deze uitstap te drukken.
Als liefhebber van muziek, van Harmonie Schelle of als superfan van één van de muzikanten, rekenen we ook op u.

Steun het Jong HarmonieOrkest Schelle en bestel tot 19 april via dit formulier heerlijke wafels en gebak.

logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online
Steun Ons