members

Wafel- en gebakverkoop

15.03.2021

Het Jong HarmonieOrkest Schelle is nog maar net geboren, maar haar ambitie is er niet minder om. Sinds de start in 2019 kregen ze nog geen kans om op een podium te staan. Dat wil dus ook zeggen dat er geen centjes binnen zijn gekomen van activiteiten en concerten.

Als liefhebber van muziek, van Harmonie Schelle of als superfan van één van de muzikanten, kunnen we jouw steun dus goed gebruiken.

Steun het Jong HarmonieOrkest Schelle en bestel tot 19 april via dit formulier heerlijke wafels en gebak.

08.03.2021

1 jaar geleden moesten we afscheid nemen van Dirk. We zijn gesterkt met warme en inspirerende herinneringen. Voor altijd bij ons.

Laat ons dansen op toekomstmuziek!

01.01.2021

2020 gaf ons tijd. En daar maakten we alvast het beste van! Laat ons dansen op toekomstmuziek!

Rupelradio

31 december 2020, 16:30-17:00

Stem tussen 16u30 en 17u af op de RupelRadio Livestream op www.rupelradio.be voor een half uurtje Harmonie Schelle! En blijf er rustig plakken voor de feestigste achtergronddeuntjes door onze bevriende verenigingen.

logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online
Steun Ons