members

KlankKleur

6 & 7 januari 2023

Laat je onderdompelen in een fantastische totaalbeleving en trakteer jezelf op een avond vol muzikaal vuurwerk. Laat je verrassen op 6 en 7 januari 2023 door een magistrale KlankKleur. We bouwen Sporthal Scherpenstein om tot een indrukwekkende concertzaal. Een minutieus uitgekiende lichtshow zet muziek en woord kracht bij in een passend decor.

Benieuwd wat we dit jaar in petto hebben?

BESTEL HIER JE TICKETS

geJHOS't!

11.11.2022

Het Jong HarmonieOrkest Schelle speelt op vrijdag 11 november 2022 haar jaarconcert onder leiding van Roel Laethem. Voor het tweede jaar op rij brengt dit orkest een mix van klassieke harmoniewerken, knappe filmmuziek en echte popnummers.

Het concert start om 19u30, de deuren openen om 18u30. Er is een pauze voorzien waarin je een drankje kan nuttigen. Ook na het concert is onze bar open!

Voor 12 EUR kan je aan de kassa jouw plekje veroveren. Kom zeker op tijd voor onze ongenummerde plaatsen.

bij Cecilia

15.10.2022

Op zaterdag 15 oktober kan je naar aloude jaarmarktgewoonte bij Cecilia terecht voor de beste pannenkoeken, vers stoofvlees of vol-au-vent met frietjes, hamburgers, vegetarische chili-sin-carne, en nog veel meer. Om 16u speelt ons Instap HarmonieOrkest. Tradities om te koesteren!

SingelConcert

Harmonie Schelle

Harmonie Schelle nodigt u van harte uit voor haar jaarlijks concert in de Blauwe zaal van deSingel te Antwerpen op 8 mei om 15u. Die dag hoort u niet één, maar drie toporkesten aan het werk. Het SingelConcert wordt het moment van het jaar waarop al onze orkesten het podium krijgen en zich kunnen tonen van hun beste kant.

Reserveer nu al uw tickets. Kaarten zijn hier of via onze leden verkrijgbaar.

U kan nu kaarten kopen voor 18 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro.

BESTEL HIER JE TICKETS

logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online
Steun Ons