members

Laat ons dansen op toekomstmuziek!

01.01.2021

2020 gaf ons tijd. En daar maakten we alvast het beste van! Laat ons dansen op toekomstmuziek!

Rupelradio

31 december 2020, 16:30-17:00

Stem tussen 16u30 en 17u af op de RupelRadio Livestream op www.rupelradio.be voor een half uurtje Harmonie Schelle! En blijf er rustig plakken voor de feestigste achtergronddeuntjes door onze bevriende verenigingen.

geJHOSt!

22 november 2020, GBS De Klim Schelle

❌ Het Jong HarmonieOrkest is gejost! We hadden er zin in, 40 muzikanten die in volle voorbereiding waren voor hun eerste concert met dit orkest. 6 prachtige werken stonden op het programma en werden tot in de puntjes afgewerkt.

♫ Maar... zonder repetities is het onmogelijk een concert te spelen, hoe graag we ook zouden willen dat dat kon. We hadden met zijn allen veel plezier aan de periode dat het terug even mocht, er werd veel gelachen en prachtig samengespeeld. We kijken al uit naar wanneer het terug mag.

🌸 Het zaadje werd geplant voor dit nieuwe concept met dit nieuwe orkest en zal een andere keer de kans krijgen om te groeien. We nodigen je alvast uit om te komen kijken en luisteren naar dit orkest als de situatie het weer toelaat om cultuur te laten schitteren!

Welkom Steven Verhaert

27.03.2020

Woelige tijden. Ons SingelConcert o.l.v. gastdirigent Dimitri Bracke kan helaas niet doorgaan. We danken Dimitri voor de standvastige manier waarop hij ons orkest door deze moeilijke periode heeft geloodst. Ondertussen stellen we trots Steven Verhaert voor als opvolger voor Dirk De Caluwe. Wie op KlankKleur was kon hem reeds aan het werk zien. We kijken enorm uit naar een mooie toekomst met hem!

logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online
Steun Ons