members

geJHOST!

Jong HarmonieOrkest Schelle

Het Jong HarmonieOrkest Schelle speelt op zondag 27 november 2021 haar eerste eigen concert sinds de oprichting in 2019.

Je kan een mix van muziek uit het harmonierepertoire, pop-, musical- en filmmuziek verwachten, aangevuld met kleinere ensembles gevormd door muzikanten uit het orkest. Wij kijken er alvast naar uit!

Het concert start om 20u, de deuren om 19u. Er is een pauze voorzien waarin je een drankje kan nuttigen. Ook na het concert is onze bar open!

Dit concert is geen Covid Safe Evenement, maar we vragen wel om een mondmasker te dragen bij binnenkomst en wanneer je rondwandelt in de zaal. Wanneer je op je stoel zit, mag het mondmasker afgezet worden.

BESTEL HIER JE TICKETS

uit de startblokken!

Harmonie Schelle

Ook wij schieten volop uit de startblokken!

• 16 oktober 2021: Bij Cecilia JaarmarktRestaurant
  • 27 november 2021: GeJHOS't, concert Jong HarmonieOrkest
  • 7 & 8 januari 2022: KlankKleur

Wafel- en gebakverkoop

15.03.2021

Het Jong HarmonieOrkest Schelle is nog maar net geboren, maar haar ambitie is er niet minder om. Sinds de start in 2019 kregen ze nog geen kans om op een podium te staan. Dat wil dus ook zeggen dat er geen centjes binnen zijn gekomen van activiteiten en concerten.

Als liefhebber van muziek, van Harmonie Schelle of als superfan van één van de muzikanten, kunnen we jouw steun dus goed gebruiken.

Steun het Jong HarmonieOrkest Schelle en bestel tot 19 april via dit formulier heerlijke wafels en gebak.

08.03.2021

1 jaar geleden moesten we afscheid nemen van Dirk. We zijn gesterkt met warme en inspirerende herinneringen. Voor altijd bij ons.
logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online
Steun Ons