members

geJHOSt!

22 november 2020, GBS De Klim Schelle

Op zondag 22 november geeft het Jong HarmonieOrkest Schelle o.l.v. Koen Maes haar eerste concert. Het concert gaat door in de Gemeentelijke Basisschool van Schelle om 15u en om 17u. Benieuwd naar wat we in onze mars hebben? Bestel je tickets dan via deze link, het is niet mogelijk om aan de kassa nog een ticket te kopen.

KOOP HIER JE TICKETS

Welkom Steven Verhaert

27.03.2020

Woelige tijden. Ons SingelConcert o.l.v. gastdirigent Dimitri Bracke kan helaas niet doorgaan. We danken Dimitri voor de standvastige manier waarop hij ons orkest door deze moeilijke periode heeft geloodst. Ondertussen stellen we trots Steven Verhaert voor als opvolger voor Dirk De Caluwe. Wie op KlankKleur was kon hem reeds aan het werk zien. We kijken enorm uit naar een mooie toekomst met hem!

Koffieconcert

15 maart 2020, GBS De Klim Schelle

Op 15 maart houdt onze vereniging zich weer klaar voor het jaarlijkse Koffieconcert. We trakteren op een lekkere pannenkoek en de muzikale klanken van het Instap en Jong HarmonieOrkest Schelle. Kom mee genieten van een gevarieerd repertoire onder leiding van Sander Vets (Instap) en Koen Maes (Jong).

Iedereen is welkom in de turnzaal van GBS De Klim vanaf 10u30. Het concert start om 11u00. Inkom 5 EUR per persoon van 12 jaar of ouder.

logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online
Steun Ons