members

geJHOSt!

22 november 2020, GBS De Klim Schelle

❌ Het Jong HarmonieOrkest is gejost! We hadden er zin in, 40 muzikanten die in volle voorbereiding waren voor hun eerste concert met dit orkest. 6 prachtige werken stonden op het programma en werden tot in de puntjes afgewerkt.

♫ Maar... zonder repetities is het onmogelijk een concert te spelen, hoe graag we ook zouden willen dat dat kon. We hadden met zijn allen veel plezier aan de periode dat het terug even mocht, er werd veel gelachen en prachtig samengespeeld. We kijken al uit naar wanneer het terug mag.

🌸 Het zaadje werd geplant voor dit nieuwe concept met dit nieuwe orkest en zal een andere keer de kans krijgen om te groeien. We nodigen je alvast uit om te komen kijken en luisteren naar dit orkest als de situatie het weer toelaat om cultuur te laten schitteren!

Welkom Steven Verhaert

27.03.2020

Woelige tijden. Ons SingelConcert o.l.v. gastdirigent Dimitri Bracke kan helaas niet doorgaan. We danken Dimitri voor de standvastige manier waarop hij ons orkest door deze moeilijke periode heeft geloodst. Ondertussen stellen we trots Steven Verhaert voor als opvolger voor Dirk De Caluwe. Wie op KlankKleur was kon hem reeds aan het werk zien. We kijken enorm uit naar een mooie toekomst met hem!

Koffieconcert

15 maart 2020, GBS De Klim Schelle

Op 15 maart houdt onze vereniging zich weer klaar voor het jaarlijkse Koffieconcert. We trakteren op een lekkere pannenkoek en de muzikale klanken van het Instap en Jong HarmonieOrkest Schelle. Kom mee genieten van een gevarieerd repertoire onder leiding van Sander Vets (Instap) en Koen Maes (Jong).

Iedereen is welkom in de turnzaal van GBS De Klim vanaf 10u30. Het concert start om 11u00. Inkom 5 EUR per persoon van 12 jaar of ouder.

logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online
Steun Ons