members

Wafel- en gebakverkoop

30.01.2020

Het Jong HarmonieOrkest Schelle is nog maar net geboren, maar haar ambitie is er niet minder om. Komende zomer al reizen onze muzikanten af naar het Oostenrijkse Schladming voor een concertreis.

Omdat onze muzikanten voornamelijk uit studenten bestaat, zijn we op zoek naar extra manieren om de prijs van deze uitstap te drukken.
Als liefhebber van muziek, van Harmonie Schelle of als superfan van één van de muzikanten, rekenen we ook op u.

Steun het Jong HarmonieOrkest Schelle en bestel tot 16 maart via dit formulier heerlijke wafels en gebak.

De weg naar Schladming

05.01.2020

In juli 2020 gaat het Jong HarmonieOrkest voor het eerst op concertreis naar Schladming in Oostenrijk. Niet om te jodelen, maar om samen muziek te maken.

Natuurlijk is zo’n reis niet gratis, daarom houden we een ondersteunende wafelverkoop. Je kan de wafels bestellen vanaf februari en ook op het Koffieconcert op zondag 15 maart.

Onze avonturen en bestelformulieren kan je volgen op onze facebook- en instagrampagina 'Harmonie Schelle'.

KlankKleur

27 & 28 December 2019, Sporthal Scherpenstein Schelle

Een sporthal omgetoverd tot een indrukwekkende concertzaal. Totaalspektakel waarin muziek en woord hand in hand gaan. Een sfeervol decor en adembenemende belichting. Voor de 32ste keer op rij brengt het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle talrijke bezoekers uit heel België en omstreken naar ons dorp aan de stroom.

Stadsklanken

30.07.2019

In het kader van Stadsklanken XIX Festival van de romantiek speelt het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle o.l.v. Dirk Decaluwe

Het wordt een ontdekkingsreis langs onbekende, maar prachtige partituren die ooit op kiosken en in concertzalen klonken, maar nu zijn vergeten.
Het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle zal er het stof van vele jaren afblazen en laten horen dat de HaFaBra-wereld een ongemeen rijke traditie kent en dat er nog veel muziekerfgoed op (her)ontdekking ligt te wachten.

Meer info via stadsklanken19.be

logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online
Steun Ons