KlankKleur

27 & 28 December 2019, Sporthal Scherpenstein Schelle

Een sporthal omgetoverd tot een indrukwekkende concertzaal. Totaalspektakel waarin muziek en woord hand in hand gaan. Een sfeervol decor en adembenemende belichting. Voor de 32ste keer op rij brengt het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle talrijke bezoekers uit heel België en omstreken naar ons dorp aan de stroom.

Stadsklanken

30.07.2019

In het kader van Stadsklanken XIX Festival van de romantiek speelt het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle o.l.v. Dirk Decaluwe

Het wordt een ontdekkingsreis langs onbekende, maar prachtige partituren die ooit op kiosken en in concertzalen klonken, maar nu zijn vergeten.
Het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle zal er het stof van vele jaren afblazen en laten horen dat de HaFaBra-wereld een ongemeen rijke traditie kent en dat er nog veel muziekerfgoed op (her)ontdekking ligt te wachten.

Meer info via stadsklanken19.be

Harmonie Schelle verwelkomt derde orkest

23.07.2019

Welkom 'Jong HarmonieOrkest Schelle'. Vanaf september starten we met een derde orkest! Een orkest voor iedereen die jong van geest is. Zo wordt ons instaporkest terug een écht 'Instap HarmonieOrkest Schelle' als voorbereiding op dit nieuwe orkest. Hou deze zomer onze pagina in de gaten om alles te ontdekken over onze toekomstplannen.

logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online
Steun Ons