members

bij Cecilia

15.10.2022

Op zaterdag 15 oktober kan je naar aloude jaarmarktgewoonte bij Cecilia terecht voor de beste pannenkoeken, vers stoofvlees of vol-au-vent met frietjes, hamburgers, vegetarische chili-sin-carne, en nog veel meer. Om 16u speelt ons Instap HarmonieOrkest. Tradities om te koesteren!

SingelConcert

Harmonie Schelle

Harmonie Schelle nodigt u van harte uit voor haar jaarlijks concert in de Blauwe zaal van deSingel te Antwerpen op 8 mei om 15u. Die dag hoort u niet één, maar drie toporkesten aan het werk. Het SingelConcert wordt het moment van het jaar waarop al onze orkesten het podium krijgen en zich kunnen tonen van hun beste kant.

Reserveer nu al uw tickets. Kaarten zijn hier of via onze leden verkrijgbaar.

U kan nu kaarten kopen voor 18 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro.

BESTEL HIER JE TICKETS

Corfu

02.04.2022 - 09.04.2022

Ons orkest is klaar om de muzikale microbe weer te verspreiden, en starten doen we dit jaar over de landsgrenzen heen. Begin april vliegen we met meer dan 140 personen richting het Griekse eiland Corfu. Dat doen we in stijl met ons eigen gecharterd vliegtuig!

We treden op in zowel de grootste concertzaal van de hoofdstad als op een idyllisch pleintje in de oude stad. De reis overgieten we natuurlijk ook met bezoek aan enkele toeristische trekpleisters. Alle ingrediënten aanwezig dus voor een fantastische reis!

live updates uit Corfu vind je op onze instagram pagina.

Wafel- en gebakverkoop

13.03.2022

Onder het motto ‘derde keer goede keer’ gaat het Jong HarmonieOrkest Schelle dit jaar echt op concertreis naar Schladming.

Steun deze bende jonge muzikanten en bestel een doosje heerlijke
wafels of gebak

logo facebook logo facebook logo facebook
Luister Online